Recenze: Nicholas Sparks - Poslední píseň

5. srpna 2014 v 13:50 | Kejt* |  Recenze
Zdravím, vítám vás u recenze za naprosto úžasnou knihu.
Samozřejmě je od úžasného autora Nicholase Sparkse. Určitě většina z vás viděla film Poslední píseň,kde hraje
Miley Cyrus a Liam Hemsworth. Na tuto knížku jsem narazila spontáně v knihovně. Vůbec nebylo v plánu,že si
ji někdy přečtu,ale jak jsem si uviděla nemohla jsem ji tam nechat.
Vždy se mi stává to,že když dočtu nějakou knížku,jsem pak smutná nebo dojatá a jsem mimo svět a tak jsem
se do této knížky pustila až v Itálii,kde jsem byli s Hančou. Jak dlouho mi to trvalo přečíst ? 5 dnů. Absolutně
božská dojemná kniha. Opět se pod Nicholasem klaním. Opět mě dohnal k slzám. Perfektné napsané a napsané,jako vždy!
JEN DOPORUČUJI:)

Autor: Nicholas Sparks
Název: Poslední píseň
Počet stran: 376
Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 2010, rok vydání originálu: 2009
Teď tu knihu čte moje mamča a je taky spokojená :) Opravdu stojí to za to :)

Kejt*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 mileyfan-blog mileyfan-blog | Web | 5. srpna 2014 v 13:56 | Reagovat

super kniha a super film :)

2 AnneR AnneR | Web | 5. srpna 2014 v 14:22 | Reagovat

Děkuju za zapsání...:) Jojo beru! ..Jinak viděla jsem film,kterej byl úžasnej...Knihu se chystám číst!:)

3 © daily-you.blog.cz © daily-you.blog.cz | Web | 5. srpna 2014 v 19:20 | Reagovat

Děkuju ♥♥
Viděla jsem film,na mě to bylo moc smutný,ale chtěla bych si strašně přečíst knížku , a ještě když to doporučujete :3

4 Suzanne | © U-N-D Suzanne | © U-N-D | Web | 5. srpna 2014 v 19:21 | Reagovat

Nádherný film to je .. nedávno som ho videla :)

5 Suzanne | © U-N-D Suzanne | © U-N-D | Web | 5. srpna 2014 v 19:32 | Reagovat

Beriem :D

6 Peťul Peťul | Web | 5. srpna 2014 v 23:27 | Reagovat

Musím si knihu přečíst :)
Viděla jsem film, tak jsem zvědavá na knihu :)

7 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 6. srpna 2014 v 11:27 | Reagovat

Knihu mám doma, je úžasná a film se mi také líbil :-)

8 Monii. Monii. | Web | 6. srpna 2014 v 11:39 | Reagovat

Plánuju si ji už dlouho půjčit v knihovně, oni ji ale pořád nemají :/ :( :D

9 Hannah Hannah | E-mail | Web | 7. srpna 2014 v 8:38 | Reagovat

ten film je opravdu úžasnej :-) nejvíc jsem nemohla u té scény s tou želvou, nebo jaké zvíře tam Miley chránila :-D :-)

10 Katty~ Katty~ | Web | 7. srpna 2014 v 14:23 | Reagovat

Mě hrozně číst nebaví :( Ale ten film jsem viděla a je super! :D

11 M` M` | Web | 7. srpna 2014 v 19:35 | Reagovat

taky jsem viděla jen ten film :) já tenhle žánr knih moc nečtu ;)

12 AnneR |type-graphics.blog.cz| AnneR |type-graphics.blog.cz| | Web | 8. srpna 2014 v 13:49 | Reagovat

Děkuju moc♥♥♥♥

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama